serbanoiu_ea
Numarul mesajelor : 2 Localizare : Iasi Data de inscriere : 31/01/2009
| Subiect: Reparatie 30-31.02.2009 Sam 31 Ian 2009 - 12:50 | |
| Buna ziua
Incerc sa-mi pastrez ce a mai ramas din demnitatea mea de DOAMNA si sa folosesc un limbaj civilizat! Nu-l voi folosi, insa, in fata:
- firmei ce s-a angajat sa schimbe tevile neluindu-si toate prevederile pt cazuri neasteptate (Ha! Ha!)
- persoanei care a ales aceasta data - Domnule! (inca mai pastrez din demnitatea mea de DOAMNA!) eu lucrez 16 ore in fiecare zi din saptamina! Simbata este singura zi in care incerc sa fac si ceva gospodarie! De ce p...a mea (NU mai imi pastrez demnitatea mea de DOAMNA!) nu ai ales alta zi din saptamina? Puteam sa fac dus seara, iar dimineata sa am apa oprita pt spalat pe dinti! Pt firmele de avocati care nu pot folosi buda? Dupa cum vedeti si din semnatura (nu am nici un interes sa o ascund!) stiti cu cine stati de vorba!
SA NU INDRAZNITI SA FACTURATI SC. B, ET. 9, AP. 43 cu aceste reparatii! Firma care a fost "achizitionata" sa le plateasca! Doresc sa aflu numele firmei pt a-i anunta pe prietenii mei ca pot beneficia cu succes deplin de reparatii!
Multumesc! (am revenit la demnitatea mea de DOAMNA!) | |
|
andrei
Numarul mesajelor : 38 Varsta : 54 Localizare : Iasi Stare de spirit : buna Data de inscriere : 14/03/2008
| Subiect: Reparatie 30-31.01.2009 Mar 3 Feb 2009 - 14:46 | |
| Au fost cateva probleme tehnice neprevazute care au dus la intarzierea deschiderii apei. La ora 10,40 a fost deschisa apa in toata asociatia. Atunci a aparut o problema si mai serioasa la o singura coloana. Nu au avut apa pe coloana respectiva 20 de apartament care au avut apa pe cealalta coloana: nu a curs apa la bucatarie dar a curs la baie, ca sa inteleaga toata lumea. S-a remediat in jurul orei 19. Auzeam un om foarte pregatit zilele acestea despre planurile, planificarile ce le fac oamenii. Spunea ca atunci cand ne planificam totul Dumnezeu se bucura si rade de noi, probabil ca-i place sa se mai joace sa ne puna la incercare, sa vada cat putem duce. De aceea ne strica cateodata planurile noastre bine studiate. Unii au avut rabdare si speranta , altii au reactionat altfel. Dar eu cred ca fiecare a avut dreptate si au fost toate motivele sa fie suparare si pe aceasta situatie , pe langa alte necazuri sau bucurii. O sa urmeze lifturile, iluminatul pe casa scarii......... Sa ne inarmam cu rabdare ! | |
|